

виж рецептата

Измийте дробчетата и ги подсушете с кухненска хартия. Отделете ги едно от друго и нарежете на две три парчета.
В тиган загрейте половината зехтин и изпържете на части дробчетата за 3-4 минути.
В касерола загрейте останалия зехтин и изпържете лука за 4-5 минути, докато омекне.
Добавете чесъна, гответе 30 секунди и прибавете ориза. Разбъркайте, гответе 2 минути и сложете тосканското зеле.
Разбъркайте, изчакайте да омекне и налейте бульона. Сложете дробчетата, покрийте с капак и гответе 15-18 минути.
Към жълтъците налейте сметаната и разбийте. Темперирайте с малко от бульона от варенето, и налейте към супата.
Поднесете супата топла, с прясно смлян черен пипер.