Млада патица Пенелопе - Penelope premium duck
Защо млада патица Пенелопе

Защо млада патица Пенелопе

Младата патица, известна още като пекинска патица, е най-популярната порода патици в Европа. Тя вече покорява и българския пазар, като популярността ѝ продължава да расте. Все повече хора намират патешкото месо като едно вкусно и здравословно допълнение в менюто си.

Младите патици се отглеждат единствено за месо. Те са:

  • Крехки и сочни.
  • Здравословни поради наличието на по-малко мазнини.
  • 100% натурални.
  • Лесни за приготвяне и много вкусни!

Защо да изберете млада патица Пенелопе?

Голямата тайна на Пенелопе е, че осигурява възможно най-добрите условия и микроклимат за птицевъдство в стопанствата си. Следваме стриктно правилата на НАССР система за безопасност на храните и сме сертифицирани според стандартите на IFS Food и Halal.

Как отглеждаме младата патица?

Избягването на стрес и хуманното отношение към животните е едно от най-важните неща, към които се стремим. Не използваме антибиотици и хормони за стимулирането на растежа на младите патици Пенелопе. Те се хранят с пълноценни фуражи, произведени от естествени продукти, които благоприятстват тяхното нормално и естествено развитие. Всички тези качества допринасят за по-добрия вкус на младата патица.

Мисията на Пенелопе

Ние от Булчикън сме се посветили на това да предложим патешко месо с изключително качество и вкус. Инвестирахме много средства и усилия, за да създадем изцяло интегриран производствен цикъл, където всички процеси, от началото до края на производство, са под стриктен контрол. Не е случайно, че през последните години получаваме сертификация за качество и безопасност от международни одитори с оценка от над 96%.

Нашата младата патица Пенелопе се продава в над 25 държави в Европа. Крайни клиенти са:

  • кетърингови фирми
  • ресторанти
  • големи търговски вериги
  • престижни круизни линии и пр.

Ние непрекъснато търсим обратна връзка за нашите продукти и сме горди да споделим, че през последните години сме известни като един от производителите с най-добро качество в Европа.

Контролирайки биосигурността, ние от Булчикън предлагаме на клиентите си съчетание между добър вкус и здравословни продукти.