


Извадете месото да се темперира за около час на стайна температура.
Нарежете листата розмарин на ситно. С остър нож направете плитки разрези на кръст в кожата на месото и посолете и подправете с черен пипер.
Сложете магрето с кожата надолу в студен тиган, включете котлона на средно висока температура и гответе 8 минути, докато кожата стане хрупкава.
Обърнете месото и гответе още 3-4 минути, прехвърлете на дъска и оставете да отпочине за няколко минути.
Оставете тигана на котлона, сложете бекона и гответе 2 минути. Прибавете чесъна и розмарина, разбъркайте и гответе още 2 минути.
Налейте оцета и сложете боба.
Разбъркайте, гответе още няколко минути и добавете спанака. Разбъркайте и оставете за 1-2 минути, докато омекне и свалете съда от котлона.
Нарежете патешкото на тънки филийки.
Разделете боба в чинии за сервиране, отгоре поставете патешкото и поръсете с малко прясно смлян черен пипер.