


В дълбока тенджера сложете комплекта за супа и бутчетата и налейте бульона. Прибавете соев сос, мирин, нарязания на филийки джинджифил, скилидките чесън, разрязаната на две люта чушка, сушените гъби и звездния анасон. Покрийте съда с капак и оставете да заври.
Намалете котлона и варете 90 минути., като периодично обирате пяната по повърхността.
Извадете месото в чиния и оставете да се охлади за няколко минути.
Увеличете котлона и варете бульона 30 минути, докато се редуцира с около 1/3.
Добавете захарта, посолете и подправете с черен пипер. Разбъркайте и прецедете бульона през фина цедка.
Върнете го в тенджерата и кипнете. Прибавете нудлите и варете 3 минути.
Свалете месото от костите и накъсайте на парчета. Оставете настрана до момента на сервиране.
Разпределете нудлите в купи за сервиране и отгоре подредете месото, нарязани на филийки гъби и залейте с бульон. Към всяка порция добавете пресен кориандър, пресен лук и резен лайм и поднесете веднага.