В дълбока тенджера сложете патешкия комплект за супа, патешките бутчета и налейте бульона. Прибавете соевия сос, мирин соса, нарязания на филийки джинджифил, скилидките чесън, разрязаната на две люта чушка, сушените гъби и звездния анасон. Покрийте съда с капак и оставете да заври. Намалете котлона и варете 90 минути, като периодично обирате пяната по повърхността.
Извадете месото и костите в чиния, оставете да се охлади за няколко минути и свалете месото от костите като го накъсате на парчета.
Увеличете котлона и варете бульона 30 минути, докато се редуцира с около 1/3. Добавете захарта, посолете и подправете с черен пипер. Разбъркайте и прецедете бульона през фина цедка. Върнете го в тенджерата и кипнете. Прибавете нудлите и варете 3 минути.
Разпределете нудлите в купи за сервиране и отгоре подредете месото, нарязани на филийки гъби и залейте с бульон. Към всяка порция добавете пресен кориандър, пресен лук и резен лайм и поднесете веднага.