


Загрейте фурната до 170 градуса.
Подсушете бутчетата с кухненска хартия, посолете и подправете с черен пипер. Сложете в тава покрита с хартия за печене и гответе 50 минути. Пуснете на функция грил и гответе още 8-10 минути, докато кожата стане златиста и хрупкава.
Сложете ориза в касерола, залейте с вода, добавете щипка сол и варете 20 минути на средно силен огън. Отцедете, сложете в купа и оставете настрана.
Свалете месото от костта и нарежете на малки парченца.
Добавете кашкавала и лука, посолете и подправете с черен пипер и разбъркайте.
Намажете корите с разтопеното масло, сложете по 2 с.л. от плънката и завийте на рулце.
Подредете в тава покрита с хартия, намажете с останалото масло, след това с яйцето, разбито с прясното мляко и поръсете със сусам.
Загрейте фурната до 190 градуса.
Печете 20-25 минути и охладете за кратко, преди да поднесете.